Home / Oosterhuizen / Herdenking bevrijding Oosterhuizen

Herdenking bevrijding Oosterhuizen

OOSTERHUIZEN – Afgelopen week werd in Oosterhuizen herdacht dat het dorp 72 jaar geleden werd bevrijd. Jaarlijks wordt stilgestaan bij deze gebeurtenis die men niet mag vergeten. Onder muzikale begeleiding van mevrouw Singel, de pipe-sergeant van de 48th Highlanders of Holland, werden vlaggen gehesen en gedichten voorgelezen door de kinderen van o.b.s. Oosterhuizen. Na een toespraak, het zingen van het Wilhelmus en het Bevrijdingslied, werd door ieder kind een bloem of een takje bij het bevrijdingsmonument gelegd. De herdenking werd afgesloten door één minuut stilte.
 

Lees ook

Geslaagde kermis

OOSTERHUIZEN – De kermis in Oosterhuizen tijdens het Pinksterweekend was een groot succes. Voor het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.