Home / Dieren / Moederdag in de Wereldwinkel

Moederdag in de Wereldwinkel

DIEREN- Wereldwinkel Dieren brengt Moederdag prominent in beeld van 1 tot en met 13 mei. In die periode zijn bijvoorbeeld de zilveren armbanden met 25 procent korting te koop. De ambachtelijke sieraden komen van zilversmeden uit Nepal, Indonesië, Mexico, Thailand en Niger. De zilveren sieraden zijn voorzien van een keurmerk, aangebracht door Waarborg-Holland in Gouda. Een verplichting vanwege de Waarborgwet. Het doel is onder andere bescherming tegen bedrog en garantie voor goede kwaliteit. In deze periode zijn er ook loten te koop voor 2 euro waarmee een parelketting te winnen is. Zaterdag 13 mei om 12.00 uur vindt de trekking plaats in de Wereldwinkel aan het Callunaplein 79.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.