Home / Velp / DVOV zoekt meiden die willen voetballen

DVOV zoekt meiden die willen voetballen

VELP – Voetbalvereniging DVOV uit Velp is op zoek naar meiden in de leeftijd van acht tot en met zestien jaar die na de zomer deel uit willen maken van één van hun teams die uitkomen in de verschillende meidencompetities van de KNVB. Op dit moment heeft DVOV drie teams die spelen in de onder -elf, de onder-dertien en de onder-vijftien competities van de KNVB en na de zomer zal er ook een onder-zeventien team worden ingeschreven. Om die teams te versterken of zelfs uit te breiden, zoekt DVOV meiden die al voetballen, gevoetbald hebben of graag voor het eerst willen gaan voetballen.

Wie interesse heeft, kan in de maanden mei, juni, augustus en september op de maandagen en de woensdagen gratis en vrijblijvend meetrainen met de al bestaande meidenteams in hun eigen leeftijdscategorie. Die teams worden getraind door enthousiaste en kundige trainers die allemaal een KNVB-opleiding hebben gevolgd.

meidenvoetbal@dvov.nl
Tel. 06 – 22604296
 

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.