Home / Doesburg / Vrachtwagen kiepert om

Vrachtwagen kiepert om

DOESBURG – Een vrachtwagen is woensdagochtend gekanteld op de Provincialeweg N317 bij Doesburg. Het verkeer zal de komende uren nog hinder lijden. Het gebeurde rond 7.45 uur op de rotonde met de Kraakselaan en de Zomerweg. De chauffeur reed volgens automobilisten die erachter reden erg langzaam, toen deze plots in de bocht kantelde. De vrachtwagen was volgeladen met zand. Het verkeer moest urenlang rekening houden met vertraging op de Provincialeweg. Ook werd de rotonde nog gesloten voor de berging. – Foto: Roland Heitink

 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.