Home / Loenen / Drukke instuif

Drukke instuif

LOENEN – Ruim tachtig jongens en meisjes hebben onlangs meegedaan aan de instuif van voetbalvereniging Loenermark. Dit waren pupillen van de club, basisschoolleerlingen uit het dorp en de G-voetballers van Loenermark. Op een leuke, ontspannen manier maakten zij samen kennis met het voetbalspel.

De kinderen deden in groepjes mee aan maar liefst negen verschillende spelvormen. Zo werd er 4-tegen-4 gespeeld, konden de spelers dribbelen, scoren en penalty’s schieten. Vitesse-trainer Harry Rutgers liep rond op het veld om de toch al enthousiaste deelnemers nog meer te motiveren. De prijs voor mooiste penalty ging naar G-speler Dylano Verbeek. Hij kreeg een bal met daarop de namen en handtekeningen van de spelers van het eerste elftal. Guus van den Brink werd uitgekozen tot meest enthousiaste deelnemer en ontving een waardebon van 100% Voetbal. Guus speelt bij de mini’s.

Voorafgaand aan de instuif ontving voorzitter Jaap Holdijk uit handen van Gijs van Butselaar van het Fonds Gehandicaptensport een cheque voor een start- en stimuleringssubsidie G-voetbal. Deze subsidie wordt mede mogelijk gemaakt door ING. Tevens ontvingen de G-voetballers een grote ING-sporttas met hesjes en ballen. De tas werd dankbaar in ontvangst genomen door Edgar van Dijk namens de G-voetballers.
 

Lees ook

Kofferbakverkoop bij Kringloop de Waterlelie

LOENEN – Kringloop de Waterlelie houdt zondag 24 juni een kofferbakverkoop. De verkoop is van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.