Home / Rheden / Het Leespunt bestaat een jaar

Het Leespunt bestaat een jaar

RHEDEN – Op 15 april 2016 opende Het Leespunt, een minibieb voor senioren, zijn deuren in het dorpshuis in Rheden. Het Leespunt bestaat nu dus een jaar. Acht enthousiaste vrijwilligsters zijn actief met het uitlenen van boeken, en met succes. Er staan nu 35 leden ingeschreven, maar dat mogen er nog veel meer worden natuurlijk.

Bij Het Leespunt gaat het niet alleen om boeken, maar zeker ook om de mogelijkheid elkaar te ontmoeten. Binnenkort krijgt Het Leespunt de beschikking over een wat afgezonderde ruimte in de foyer van het Dorpshuis. Daar komt een leestafel . Koffie en thee zijn gratis beschikbaar voor onze leden.

Het Leespunt is vrijwel het gehele jaar, dus ook tijdens de vakanties, geopend op de maandag van 14.00 uur tot 16.00 uur en op de woensdag van 10.00 uur tot 12.00 uur. Aan de leners wordt een jaarlijkse bijdrage van 5 euro gevraagd. Het Leespunt bevat inmiddels een gevarieerd aanbod van romans en thrillers. Ook voor grote letterboeken en luisterboeken kan men bij het Leespunt terecht. Kom gerust een keer kijken. Er bestaat de mogelijkheid nieuwe boeken in te leveren. Het gaat dan alleen om uitgaven vanaf 2010. Daarmee wordt het bestand actueel gehouden.

Thea Andreae, tel. 06 – 29112706
Fons Rengers, tel. 06 – 10663171

 

Lees ook

Automobiliste botst tegen boom

RHEDEN – Op de Groensestraat in Rheden is een automobiliste vorige week woensdag tegen een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.