Home / Giesbeek / Pasen in Giesbeek

Pasen in Giesbeek

GIESBEEK – Samen met de Paashaar eitjes zoeken, hoe Pasen wil je het hebben? In Giesbeek hebben de kinderen naar hartenlust gezocht naar de verstopte eieren tijdens het jaarlijkse paasfeest voor de allerjongste inwoners. Daarnaast mochten zij een parcours afleggen dat was uitgezet met attributen van hondenschool Duo-coaching en een ritje maken op een pony. De kinderen kregen allemaal een ijsje en een mooi certificaat. Dit geslaagde paasfeest werd georganiseerd door Gewi Haarmode en Duo-coaching.
 

Lees ook

Voetbalkampioenen!

GIESBEEK – Het vierde elftal van GSV’38 4 uit Giesbeek heeft het kampioenschap binnen. In …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.