Home / Regio / Collecte Longfonds

Collecte Longfonds

REGIO – Ademen, voor de meeste mensen is dat heel gewoon. Maar voor ruim één miljoen andere longpatiënten is ademen een voortdurende strijd. Een strijd die ze niet alleen kunnen winnen. Van 8 tot en met 13 mei is de collecte van het Longfonds. Dan gaan bijna 40.000 vrijwilligers op pad om geld in te zamelen voor longonderzoek. Geef aan de collectant en steun onze strijd voor gezonde lucht en gezonde longen.

www.longfonds.nl
 

Lees ook

Kanaalweek laat het Apeldoorns Kanaal leven

REGIO – Van 23 tot en met 30 juni vindt onder het motto ’schakel van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.