Home / Velp / 4489,76 Euro voor Amnesty International

4489,76 Euro voor Amnesty International

VELP / ROZENDAAL – De collecte van Amnesty International, die van 5 tot en met 11 maart plaatsvond in Rozendaal en Velp, heeft 4489,76 euro opgebracht. Rozendaal bracht 814,68 euro op en Velp 3675,08 euro. In totaal liepen 36 collectanten. Amnesty dankt alle gulle gevers voor hun donatie. Omdat Amnesty onafhankelijk is en voor haar onderzoek, lobby en actie geen geld aanneemt van overheden of politieke groeperingen is de opbrengst van de jaarlijkse collecte van onschatbare waarde.

www.amnesty.nl

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.