Home / Beekbergen / Studenten- en vriendenploegen bij VV Beekbergen

Studenten- en vriendenploegen bij VV Beekbergen

BEEKBERGEN – Lekker een balletje trappen met vrienden op een weekenddag die het beste uitkomt en op een niveau dat bij het team past. Dat is wat veel voetballers graag willen, maar niet altijd kunnen bij hun voetbalvereniging. VV Beekbergen is voornemens hier verandering in aan te brengen.

De dorpsvereniging mikt op de oprichting van een team / teams waarbij juist deze zaken bespreekbaar en in te vullen zijn.

VV Beekbergen springt daarbij in op een behoefte welke de moderne sporters hebben. Men wil graag zelf invloed hebben op wanneer men zijn of haar sport beoefent en met wie dat gebeurt. Alle facetten zijn bij VV Beekbergen aanwezig om lekker te voetballen. Een moderne accommodatie, een mooi kunstgrasveld, een kledingpakket en een gezellige sfeer.
VV Beekbergen kan dat allemaal bieden en nodigt groepjes voetballers en aspirant voetballers uit om eens te sparren over de oprichting van een team wat naar wens ingericht kan worden. Contactpersoon vanuit VV Beekbergen is Henk Calot, e-mail: h.calot5@upcmail.nl.
 

Lees ook

Minister op bezoek

BEEKBERGEN – Minister van Onderwijs Arie Slob bracht vorige week een bezoek aan de tweehonderdjarige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.