Marc Mölder stopt eind van het seizoen bij Loenermark

LOENEN – Marc Mölder heeft gevraagd om de eerder overeengekomen verlenging van zijn contract voor het seizoen 2017-2018 met VV Loenermark te ontbinden. De reden voor dit verzoek is een verandering in zijn werksituatie.

Dit in combinatie met zijn trainerschap bij Loenermark, betekent dat hij te weinig tijd heeft voor zijn privéleven en gezin. Zowel de commissie voetbaltechnische zaken als het bestuur van Loenermark kan begrip voor zijn verzoek opbrengen.

Onder zijn leiding is de Loenense selectie verjongd en heeft zich het afgelopen jaar voetballend sterk ontwikkeld. We gaan er vanuit dat de selectie en begeleiding het seizoen op de huidige positieve manier en met een goed resultaat gaat afsluiten.
Loenermark gaat op zoek naar een ambitieuze vervanger die past bij onze talentvolle selectie.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.