Home / Beekbergen / Een beeld van een man

Een beeld van een man

BEEKBERGEN – Het begin van de lente is steevast de tijd waarin het amateurtoneel haar uitvoeringen geeft. Ook in Beekbergen gebeurde dat weer, door Het Beekbergens Toneel. Zij speelden twee avonden achtereen met veel succes het blijspel Een beeld van een man. Dankzij een sterke rolbezetting, goede vertolking van de typetjes, een fantastisch decor, mooie verlichting en prima geluid, werd het een zeer geslaagde uitvoering, beloond door het publiek met menig gul lachsalvo en een ovationeel applaus na afloop. De cast van HBT (foto), leverde twee avonden lang weer een prima prestatie af.
 

Lees ook

Minister op bezoek

BEEKBERGEN – Minister van Onderwijs Arie Slob bracht vorige week een bezoek aan de tweehonderdjarige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.