Home / Loenen / SolidPack heeft nieuwe naam

SolidPack heeft nieuwe naam

LOENEN – Wederom prijkt er een andere logo op de gevel van het fabriekcomplex aan het Kanaal-Zuid in Loenen. Sinds 22 maart wordt de gevel gesierd met het moderne logo van Smart. Na tien jaar van zelfstandigheid is SolidPack overgenomen door VPK Packaging Group uit België. Zij opereert onder de naam Smart Packaging Solutions op de massiefkartonmarkt. Direct na de overname op 19 januari 2017 is er een hechte samenwerking ontstaan tussen Smart Packaging Solitions en SolidPack. Beide producenten van massiefkartonnen verpakkingen vullen elkaar perfect aan op het gebied van markten en producten. – Foto: Martien Kobussen
 

Lees ook

Kofferbakverkoop bij Kringloop de Waterlelie

LOENEN – Kringloop de Waterlelie houdt zondag 24 juni een kofferbakverkoop. De verkoop is van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.