Home / Brummen / 97-Jarige gewond bij ongeval

97-Jarige gewond bij ongeval

BRUMMEN – Bij een aanrijding op de N345 net voorbij Brummen, is een automobiliste van 97 jaar zwaargewond geraakt. Vermoedelijk is de bestuurster, een dame op zeer hoge leeftijd, de voorrangsweg opgekomen en heeft zij een aankomende auto over het hoofd gezien. Haar auto werd vol in de flank geraakt. De bestuurster is met onbekende verwondingen afgevoerd naar een ziekenhuis. Een daarvoor opgeroepen traumahelikopter werd uiteindelijk gecanceld. De verkeersongevallen dienst van de politie deed onderzoek naar de exacte toedracht van het ongeval. – foto: Timo Bouman / Persbureau Heitink

Lees ook

Coalitieakkoord Brummen getekend

BRUMMEN – Het nieuwe coalitieakkoord voor de gemeente Brummen is een feit. Vorige week woensdag …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.