Home / Loenen / Vrienden van Loenense bossen over toekomst Loenermark

Vrienden van Loenense bossen over toekomst Loenermark

LOENEN – Goed nieuws voor de Stichting Vrienden van de Loenense bossen. Belangrijk is dat de Dorpsraad en de Stichting Vrienden van de Loenense Bossen dit jaar namens het dorp Loenen mede het contract met het Geldersch Landschap en Kasteelen en de gemeente Apeldoorn zullen ondertekenen, over de toekomst van de Loenermark.

Het afgelopen jaar is een heel hectisch jaar geweest voor de Stichting, met een geweldige oliebollenactie, aanwezigheid op alle evenementen, bedenken en bespreken van de tweede zwerfkeienroute en tweede stenen bankje, diverse gesprekken met gemeente en provincie en wachten en nog eens wachten op diverse vergunningen.

Inmiddels is eindelijk de vergunning binnen voor de verkoopkar op de Schaapsweide en zullen vrijwilligers daar vanaf begin april weer regelmatig staan met koffie, thee, limonade en koek. Eerst alleen op de zondagen.
Voor de uitkijktoren is het wachten op de vergunning van de provincie. Als alles meezit denkt de stichting eind dit jaar te kunnen starten.
 

Lees ook

Kofferbakverkoop bij Kringloop de Waterlelie

LOENEN – Kringloop de Waterlelie houdt zondag 24 juni een kofferbakverkoop. De verkoop is van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.