Home / Doesburg / Narcissenactie Gymnastiekvereniging Unitas

Narcissenactie Gymnastiekvereniging Unitas

DOESBURG – Zaterdag 8 april houdt gymnastiekvereniging Unitas uit Doesburg haar jaarlijkse narcissenactie. Vanaf 10.00 uur wordt door de jeugd en ouders van Unitas in verschillende wijken van Doesburg potjes met narcissenbollen verkocht. Een potje kost 2 euro en bevat meerdere narcissenbollen van goede kwaliteit. De opbrengst van de actie wordt dit jaar besteed aan het 50-jarig jubileum. Op zondagmiddag 19 november zal er een spectaculaire show gegeven worden door alle leden in sporthal Beumerkamp.
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.