Home / Empe / Halloween Eerbeek schenkt bank

Halloween Eerbeek schenkt bank

EMPE – Er staat een nieuwe bank in de Empese en Tondense Heide. Het bankje is een resultaat van de samenwerking tussen Natuurmonumenten en Stichting Halloween Eerbeek en is gefinancierd uit de opbrengsten van de Halloweenfeesten in oktober vorig jaar. De bank is door vrijwilligers van Natuurmonumenten geplaatst langs de gele wandelroute in het noordelijke deel van het natuurgebied, met uitzicht op het waterbekken en het koewachtershuisje. – Foto: Michel Hol
 

Lees ook

Wandeltocht met wijnproeverij

EMPE – De werkgroepVictory4All, Wijnkoperij Vriezekolk en Michel Hol (boswachter bij Natuurmonumenten) hielden een wandeltocht, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.