Home / Brummen / Blije gezichten in Tolzicht

Blije gezichten in Tolzicht

BRUMMEN – Het gezelschap Alleen maar Hollands toert intensief door de regio en was dit keer te gast in Tolzicht in Brummen. Henk, Gert, Joop, Tonnie, Eddy en Miranda wisten de sfeer er goed in te brengen en de bewoners van het Brummense huis vermaakten zich prima. Overal blije en vrolijke gezichten en meezingen, klappen of neuriën. Meer weten over dit gezelschap dat ook nog eens de gage beschikbaar stelt voor het goede doel: www.alleenmaarhollands.nl.
 

Lees ook

Coalitieakkoord Brummen getekend

BRUMMEN – Het nieuwe coalitieakkoord voor de gemeente Brummen is een feit. Vorige week woensdag …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.