Home / Brummen / Nieuwe shirtjes

Nieuwe shirtjes

BRUMMEN – De kinderen van vv Oeken JO9-1 zijn, voorafgaand aan hun wedstrijd tegen de dorpsgenootjes van Sportclub Brummen JO9-1, verblijd met nieuwe wedstrijdshirts. Alies van der Logt-Hogeweij van het bedrijf Fitt2Go uit Hall was naar sportpark De Overkant gekomen om de fraaie shirts aan de kinderen en teambegeleiding te overhandigen. Namens het bestuur was penningmeester Raffaëla Oosting aanwezig om de sponsor met een mooie bos bloemen te bedanken voor deze mooie geste.
 

Lees ook

Coalitieakkoord Brummen getekend

BRUMMEN – Het nieuwe coalitieakkoord voor de gemeente Brummen is een feit. Vorige week woensdag …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.