Home / Dieren / Inzameling spullen rommelmarkt Emmauskerk

Inzameling spullen rommelmarkt Emmauskerk

DIEREN – De locatieraad van de Emmaüskerk heeft besloten de traditie van de inmiddels bekende tweejaarlijkse rommelmarkt voort te zetten. Die wordt dit jaar gehouden op zaterdag 8 juli. De voorbereidingen zijn inmiddels gestart onder het bekende motto ‘Samen sterk voor de Emmaüskerk.

Op zaterdag 25 maart kunnen goederen voor de markt worden aangeleverd van 10.00 tot 12.00 uur bij de kerk aan de Rode Kruislaan, tegenover de Dierense speeltuin. Omdat de opslagruimte beperkt is kunnen computers, beeldschermen en grote meubelen niet worden aangenomen.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.