Home / Regio / Liemers Energieloket geeft duurzame tips

Liemers Energieloket geeft duurzame tips

REGIO – De Liemers heeft een duurzame missie en wil energieneutraal worden. Een van de eerste initiatieven is een ‘Liemers Energieloket’. Hier kunnen particuliere woningeigenaren terecht voor tips om hun huis te verduurzamen. Op 2 maart vond de officiële kick-off van het Liemers Energieloket plaats.

Het Liemers Energieloket is een digitaal loket dat uit de koker komt van Groene Allianties de Liemers en de vijf gemeenten Doesburg, Duiven, Westervoort, Zevenaar en Rijnwaarden. Samen willen ze bijdragen aan het gemeenschappelijke doel; een energieneutrale en duurzame toekomst.
Het Liemers Energieloket moet een laagdrempelig platform worden, waar de woningeigenaar terecht kan met technische en financiële vragen op het gebied van zonnepanelen, isolatiematerialen, dubbelglas, subsidie- en leningsmogelijkheden. Deelnemende ondernemers bieden hun energiebesparende maatregelen – zoals zonnepanelen en warmtepompen – aan via het Liemers Energieloket.

www.liemersenergieloket.nl
 

Lees ook

Kanaalweek laat het Apeldoorns Kanaal leven

REGIO – Van 23 tot en met 30 juni vindt onder het motto ’schakel van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.