Home / Dieren / Padden helpen bij oversteken

Padden helpen bij oversteken

DIEREN – De paddentrek is volop bezig. Stan en Lucas Westra uit Dieren zijn vrijwilligers van het eerste uur. Samen met andere vrijwilligers lopen ze de emmers na die langs drukken wegen zijn ingegraven. Via een scherm vallen de kikkers in de emmer voor ze de weg met alle gevaar moeten oversteken. Stan en Lucas halen deze zondagmorgen samen met hun vader de padden uit de emmer aan de Harderwijkerweg Dieren, en zetten ze daarna veilig over op een veilige plek. – foto: Martin de Jongh
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.