Home / Hooiland / Jubilarissen Vrouwen van Nu Hooiland

Jubilarissen Vrouwen van Nu Hooiland

HOOILAND – Op de jaarvergadering van de afdeling Hooiland-Klarenbeek-Apeldoorn van Vrouwen van Nu, zijn een tweetal trouwe leden door de voorzitter gehuldigd. In gebouw Samuel in de buurtschap Hooiland werd Trui de Boer naar voren geroepen voor haar lange trouw aan de afdeling. Al veertig jaar is zijn druk met de vrouwenvereniging. Er was ook een zilveren lid. Co Poleij was 25 jaar actief. Beiden kregen bloemen en een oorkonde aangeboden. Daarbij ook het gebruikelijke lepeltje van de Vrouwen van Nu.
 

Lees ook

Met 90 per uur op de maaier

HOOILAND – Met een snelheid van soms wel 90 kilometer per uur scheurden zondag meerdere …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.