Home / Doesburg / Ondernemershuis Hanzegilde voorziet in behoefte

Ondernemershuis Hanzegilde voorziet in behoefte

DOESBURG – Als doorstart van het Hanzehuys, is het Ondernemershuis Hanzegilde een groot succes te noemen. Inmiddels zijn binnen het Ondernemershuis, gevestigd in het voornmalige ABN-Amro pand, al 15 ondernemingen actief.

Dagelijks werken er tussen de 5 en 10 ondernemers, de binnenstad-ringcoördinator heeft er zijn spreekuur en drie werkzoekenden hebben inmiddels een succesvol bedrijf opgebouwd.

Het Ondernemershuis werkt samen met de High Impact Hub in Rotterdam en De Krullentoren in Wijchen, beide broedplaatsen voor ondernemerschap. Zo stimuleert het Ondernemershuis ondernemers om nog meer samen te werken en innovatiemogelijkheden te vinden.
Het Ondernemershuis Hanzegilde biedt tevens elke maand drukbezochte thema-avonden aan. Elke maand staat een ander ondernemersonderwerp centraal. De avonden staan open voor alle ondernemers uit Doesburg en omgeving. Rondom de thema-avonden is inmiddels een netwerk ontstaan, bestaande uit ongeveer 60 ondernemers.
(Beginnende) Ondernemers die willen kennismaken, flexwerken, deelnemen aan de thema-avond, willen sparren of gewoon zin hebben in een kopje koffie, zijn van harte welkom bij Het Ondernemershuis Hanzegilde (Kerkstraat 15 te Doesburg). Het Ondernemershuis is geopend van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur.

www.hanze-gilde.nl
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.