Home / Bronckhorst / Opschoondag in Bronckhorst

Opschoondag in Bronckhorst

BRONCKHORST – Bronckhorst kan nog schoner. Op 25 maart doet Bronckhorst daarom weer mee aan de Landelijke Opschoondag. Dan houden wildbeheer-eenheden, dorpsraden en werkgroepen een opruimactie. Want in een schone omgeving is het prettiger wonen. Ergert u zich ook aan het zwerfvuil in uw woonomgeving? De oplossing kan heel simpel zijn: door met elkaar af te spreken om het afval daar te brengen waar het hoort: in de afvalbak.

Om van de Opschoondag een succes te maken, zijn vele handen nodig. De gemeente stimuleert de initiatieven en deelname door op de locaties onder andere afvalknijpers, werkhandschoenen en vuilniszakken beschikbaar te stellen. Voor meer informatie over de opruimactie in uw eigen buurt kan men contact opnemen met de heer G. van Heusden (omgeving Laag-Keppel). Aanmelden kan op 25 maart bij eethuis de Olde Schole. Voor het buitengebied van Hummelo kan men terecht bij de heer H. ten Zijthoff via tel. 0314 – 381688 en in Drempt bij mevrouw Peters via tel. 0313 – 476946 of e-mail. a.h.peters@kpnplanet.nl.
 

Lees ook

Bronckhorst is Wandelgemeente van het Jaar

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst is door wandelkrant Te Voet uitgeroepen tot Wandelgemeente van het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.