Home / Eerbeek / Trouwe leden Herleving gehuldigd

Trouwe leden Herleving gehuldigd

EERBEEK – Tijdens de feestavond van herleving werden onlangs vier dames gehuldigd vanwege hun langdurig lidmaatschap bij de zangvereniging. Voor de huldiging genoot het gezelschap van een heerlijk stampotten buffet dat het personeel van Grand café de Korenmolen had bereid.
Truus Haank, Truus Vermeer en Willy van der Strate vierden hun 50-jarig lidmaatschap van het koor en Jantje Plant vierde haar 40-jarig lidmaatschap. De dames werden uitgebreid bedankt voor hun langdurige lidmaatschap en hun steun en trouw aan de vereniging.
Jantje Plant kreeg uit handen van de voorzitter de oorkonde van de KBZON uitgereikt. De dames Truus Haank en Willy van der Strate werd door de vereniging een horloge met inscriptie overhandigd en Truus Vermeer werd een zilveren armband met inscriptie uitgereikt.
Uiteraard kregen de dames van de vereniging een mooi boeket bloemen overhandigd. Hierna bleef men nog onder het genot van een drankje gezellig een aantal uurtjes bij elkaar.
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.