Home / Loenen / Jaarvergadering Vrouwen Contactgroep Loenen

Jaarvergadering Vrouwen Contactgroep Loenen

LOENEN – De Vrouwencontactgroep Loenen houdt op woensdag 8 maart een bijeenkomst in het Jeugdhuis. Vorig jaar heeft VCL de jaarlijkse schenking voor een goed doel bestemd voor de Scouting Valeouwe in Loenen.

Deze afdeling die in 1951 is opgericht is nog steeds een actieve groep. Kinderen en jongeren zijn op een actieve en uitdagende manier bezig met hun vrije tijd in de natuur. Het bestuur heeft de leiding van Scouting uitgenodigd om hier het een en ander over te vertellen. Na de pauze is de jaarvergadering met de gebruikelijke agendapunten. Ook wordt er nog bingo gespeeld.
 

Lees ook

Kofferbakverkoop bij Kringloop de Waterlelie

LOENEN – Kringloop de Waterlelie houdt zondag 24 juni een kofferbakverkoop. De verkoop is van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.