Home / Dieren / TerStal Familiemode verhuist in Dieren

TerStal Familiemode verhuist in Dieren

DIEREN – Op woensdag 8 maart opent terStal de deuren van haar nieuwe filiaal in Dieren. Dit vertrouwde filiaal is verhuisd van Diderna 13 naar Diderna 1 en heeft een prachtige uitstraling gekregen door een gloednieuw concept!

terStal is een modeketen met ruim 200 winkels verspreid door heel Nederland. Bij terStal vind je een prachtige collectie dames-, heren- en kinderkleding en een ruim assortiment ondergoed, sokken, nachtmode en accessoires. Prima kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs! De uitgebreide collectie wisselt snel, hierdoor vind je bij terStal altijd de laatste modetrends. Naast de seizoensgebonden collecties heeft terStal ook de Vast Voordeel collectie, basicartikelen van een goede kwaliteit voor altijd de laagste prijs.

Nieuwsgierig geworden naar het nieuwe filiaal en naar de nieuwe collectie? Kom dan gezellig vanaf 8 maart naar terStal Dieren en profiteer tot en met 11 maart van een leuke kennismakingskorting.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.