Home / Brummen / De Hersenstichting bedankt gevers en vrijwilligers

De Hersenstichting bedankt gevers en vrijwilligers

BRUMMEN – Onlangs vond in de gemeente Brummen de collecte voor de Hersenstichting plaats. Er zijn veel collectanten op pad gegaan om voor al die mensen met een hersenaandoening geld in te zamelen. Deze enthousiaste inzet heeft 4366,51 euro opgeleverd. Deze mooie opbrengst wordt besteed aan wetenschappelijk onderzoek en aan voorlichting, om zo een bijdrage te leveren aan een betere toekomst voor mensen met een hersenaandoening. Wie de collectant heeft gemist, maar toch nog wil geven kan een gift overmaken op rekeningnummer NL18 INGB 0000 000 860 ten name van Hersenstichting, Den Haag.

www.hersenstichting.nl
 

Lees ook

Coalitieakkoord Brummen getekend

BRUMMEN – Het nieuwe coalitieakkoord voor de gemeente Brummen is een feit. Vorige week woensdag …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.