Home / Dieren / Alaaf voor de hartstichting bij Boul’Animo

Alaaf voor de hartstichting bij Boul’Animo

DIEREN – Het was weer een dolle boel op het complex van Boul’Animo. Vrolijk uitgedoste leden van de vereniging speelden met al even opgedofte partners, van wie meerderen nog nooit een boule ter hand genomen hadden, het jaarlijkse carnavalstoernooi. Veel leut en plezier met elkaar staan centraal deze dag. In die sfeer wordt het toernooi dan ook afgewerkt.Traditioneel wordt op deze dag het inschrijfgeld geschonken aan een goed doel. Mede omdat de dochter van een der leden onlangs een nieuw hart heeft gekregen viel de keuze dit jaar op de hartstichting. Die was dan ook de grote winnaar van dit zeer geslaagde evenement.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.