Home / Doesburg / Carnaval op de Wetelaar en De Horizon

Carnaval op de Wetelaar en De Horizon

DOESBURG – Vrijdag 24 februari werd er op De Wetelaar en basisschool Horizon Stad weer carnaval gevierd door de kinderen. Om deze carnavalsviering wat op te leuken heeft Muziekcorps der Voormalige Schuttrerij Doesburg inmiddels de traditie voor dit feest een gelegenheidsdweilbandje te vormen. Muzikanten van MDVS Doesburg gingen eerst naar de grote hal van De Wetelaar op de Beinum. De muzikanten toeterden daar vrolijke carnavalsnummers, zodat de clowntjes, superhelden en prinsessen hun polonaise konden lopen. Daarna gingen de muzikanten richting Horizon Stad. Op deze school verzorgt MDVS ook AMV lessen, dus dat is bekend terrein. Samen muziek maken is samen plezier maken! Dat laat deze ochtend maar weer zien. Alle kinderen werden verzameld in een bonte stoet. Deze vrolijke optocht liep door de binnenstad met confetti en slingers, langs de winkeliers en de vele ouders en opa’s en oma’s. Even langs het stadhuis om onze Burgemeester onze vrolijkheid te tonen op deze carnavals-vrijdag. Daarna terug naar school waar de kinderen nog een leuke ochtend hadden.

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.