Home / Regio / Carnavalsoptochten

Carnavalsoptochten

REGIO – Zaterdag beet Klarenbeek het spits af met een weer imposante Carnavalsoptocht. Tientallen grote wagens en loopgroepen trokken door het dorp. Een dag later, op zondag, trokken bonte optochten door Angerlo, Eerbeek, Dieren, Giesbeek, Rheden en Velp. Hierbij een kleurrijke impressie. De foto’s zijn gemaakt door Marc Pluim (Velp), Han Uenk (Eerbeek en Dieren), Martien Kobussen (Klarenbeek), Martin de Jongh (Rheden) en Wencel Maresch (Giesbeek).

 

Lees ook

Kanaalweek laat het Apeldoorns Kanaal leven

REGIO – Van 23 tot en met 30 juni vindt onder het motto ’schakel van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.