Home / Doesburg / Voetballers in het nieuw

Voetballers in het nieuw

DOESBURG – Het vijfde elftal van Sportclub Doesburg is door de firma BrickPoint uit Arnhem voorzien van nieuwe trainingspakken. BrickPoint is al jaren een trouwe sponsor en leverde bovendien de gevelstenen voor het nieuwe sportcomplex van de Doesburgse club. Naast een nieuw trainingspak kregen de spelers van het vijfde bovendien een nieuwe voetbaltas van colamark Pepsi Max. Hiermee lopen de mannen er de komende jaren weer prima bij.
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.