Home / Loenen / Data aanmelden voor Activiteitenkalender Loenen

Data aanmelden voor Activiteitenkalender Loenen

LOENEN – Sinds enkele maanden houdt Nieuws uut Loenen een activiteitenkalender bij. Alle bijzondere activiteiten in Loenen worden bijgehouden. Geen wekelijkse of maandelijkse. Voor de eigen planning kan men gebruik maken van deze kalender.

Soms vinden op een dag twee dezelfde activiteiten plaats. Onlangs nog twee wandelingen. Voor de organisatie is het jammer dat men deelnemers mist en belangstellenden moeten dan kiezen. Wie wat bijzonders gaat organiseren kan dit opgeven bij nieuwsuutloenen@kpnmail.nl.
 

Lees ook

Kofferbakverkoop bij Kringloop de Waterlelie

LOENEN – Kringloop de Waterlelie houdt zondag 24 juni een kofferbakverkoop. De verkoop is van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.