Home / Dieren / Spoorwegovergang Lange Juffer gestremd

Spoorwegovergang Lange Juffer gestremd

DIEREN – Van maandag 6 tot en met vrijdag 10 maart is de spoorwegovergang Lange Juffer binnen Hof te Dieren afgesloten voor fietsers en voetgangers. In die week wordt de nieuwe toegangsweg Lange Juffer aan op de spoorwegovergang aangesloten. Ook wordt dan een sanering uitgevoerd. Fietsers worden omgeleid via de Harderwijkerweg en Geldershof.

De nieuwe toegangsweg vervangt de huidige fiets- en wandelverbinding en komt uit op de Hofstertterlaan in Ellecom. Ook bestemmingsverkeer is er welkom. De weg wordt uitgevoerd met stelconplaten en krijgt daardoor een tijdelijke uitstraling. Op termijn komt de spoorwegovergang Lange Juffer namelijk te vervallen en wordt ook deze toegangsweg overbodig.

www.traversedieren.nl
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.