Home / Laag-Soeren / Auto botst tegen boom

Auto botst tegen boom

LAAG-SOEREN – Op de Harderwijkerweg in Laag-Soeren is in de nacht van donderdag op vrijdag een auto tegen een boom gebotst. Het ongeluk gebeurde iets na middernacht. De bestuurder raakte met zijn auto door onbekende oorzaak van de weg en kwam tegen een boom tot stilstand. Hij raakte gewond en is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De auto raakte totaal-loss en is geborgen door een bergingsbedrijf. – Foto Roland Heitink.
 

Lees ook

Mooie opbrengst voor Semmy

LAAG-SOEREN – Loopgroep Jutberg uit Laag-Soeren hield op zaterdag 5 mei de jaarlijkse duathlon. De …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.