Home / Dieren / Eerbetoon aan Dick Bruna

Eerbetoon aan Dick Bruna

DIEREN – Vorige week overleed de Utrechtse tekenaar en ontwerper Dick Bruna. Het zal niemand ontgaan zijn. Hij werd bekend als de geestelijke vader van Nijntje en inspireerde heel veel tekenaars en illustratoren over de hele wereld met zijn herkenbare stijl. Zo ook de Dierense cartoonist Wytse Noordhof, die de dood van Bruna niet in woorden maar op deze wijze verbeeldt. Meer van zijn werk is overigens te zien op www.graagapplaus.nl.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.