Home / Doesburg / ‘Waternood’ in Doesburg

‘Waternood’ in Doesburg

DOESBURG – Door een lekkage in de hoofwaterleiding onder IJssel, waren inwoners van Doesburg zondag verstoken van water uit de kraan. Een douche kan worden uitgesteld, maar wat doe je als je visite krijgt en het toilet kan niet doorgespoeld worden? Naar de IJssel! Die rivier waarover prachtige gedichten zijn geschreven. ‘Dit voorval vraagt om een nieuw gedicht’, schrijft Henk Hoogink, die ook de foto aanleverde.
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.