Home / Dieren / Leden van verdienste Veluwerijders

Leden van verdienste Veluwerijders

DIEREN – Tijdens de Algemene Leden Vergadering (ALV) van Toerclub de Veluwerijders zijn een tweetal leden vanwege hun verdiensten gehuldigd. Marinus Thijssen (links op de foto) werd benoemd tot lid van verdienste vanwege zijn jarenlange inzet voor de jaarlijkse Vael Ouwe Tocht. Niet alleen stuurde hij ‘zijn’ Vael Ouwe naar een landelijke en met drie sterren bekroonde en gewaardeerde toertocht, ook wist hij door zijn enthousiasme de medewerking te winnen van bedrijven en vrijwilligers en mede hierdoor de toertocht tot een jaarlijks groot succes te maken.
Christa ten Horn werd gehuldigd en benoemd tot lid van verdienste. Ze heeft van 2005 en 2006 Werkgroep ledenwerving, ledenbehoud, 2007 Werkgroep Werk in Uitvoering, 2006 t/m 2010 (voorzitter) activiteiten commissie, 2007 t/m 2016 bestuur vier jaar lid en zes jaar secretaris. Christa was de spil binnen de vereniging waarop bestuur en leden kunnen bouwen. Ook kon je bij haar terecht om antwoord te krijgen op de meest uiteenlopende vragen. Binnen het bestuur deed ze actief mee aan discussies en gaf duidelijk aan hoe zij zaken ervaarde.
De uitreiking van de oorkonden werd gedaan door de scheidende voorzitter Theo Veldhuizen. Hij sprak lovende woorden richting de twee leden en verraste ze met een mooie oorkonde.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.