Home / Beekbergen / Muzikale Boerenkoolmaaltijd 55+ in Beekbergen

Muzikale Boerenkoolmaaltijd 55+ in Beekbergen

BEEKBERGEN – Op woensdag 8 maart wordt in de Hoge Weije in Beekbergen een Boerenkoolmiddag gehouden voor 55-plussers. Om 14.00 uur wordt begonnen met koffie, gevolgd door het optreden van het Oosterhuuzens Dialectkoor onder leiding van Theo Uijttenboogaart, met een vrolijk programma.

Na de pauze treedt voor de tweede maal het koor op. De gezellige middag wordt afgesloten met een boerenkoolmaaltijd. De kosten bedragen 10 euro. Kaarten zijn verkrijgbaar bij Primera De Damper, Dorpstraat 54 in Beekbergen, Bakkerij Gerrits in Lieren, Ton en Dinie Tijhof Dorpstraat 30a Beekbergen en Tonnie Bos, Juff. Oosterweg 16. Beekbergen.
 

Lees ook

Minister op bezoek

BEEKBERGEN – Minister van Onderwijs Arie Slob bracht vorige week een bezoek aan de tweehonderdjarige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.