Home / Eerbeek / Vrouwen van Nu huldigen trouwe leden

Vrouwen van Nu huldigen trouwe leden

EERBEEK – De afdeling Eerbeek-Hall van Vrouwen van Nu, hield haar jaarvergadering in De Korenmolen. Na opening door voorzitter Mien Wensink met een aantal huishoudelijke mededelingen en het jaarverslag in vogelvlucht, volgden de verslagen van penningmeester en kascommissie. Ook werden jubilarissen gehuldigd.

Annie Hoetink gaf een toelichting op de bezoeken die door de commissie Lief en Leed zijn afgelegd. Ria de Ruiter werd met algemene stemmen gekozen als bestuurslid en Jopie Bunschoten werd voorlopig voor een periode van één jaar als algemeen bestuurslid herkozen.

Als laatste punt van de jaarvergadering volgde de huldiging van jubilarissen (foto). Dit keer werden zes vrouwen in de bloemetjes gezet. De voorzitter memoreerde van iedere jubilaris de betrokkenheid, op verschillende manieren, voor de vereniging. De 50-jarige jubilarissen kregen een speld en een oorkonde. Voor alle jubilerenden waren er een fraai boeket en een attentie. Na de pauze volgde een gezellige bingo met een grote verscheidenheid aan leuke prijzen.
De jubilarissen gingen uiteraard op de foto als een mooie herinnering aan deze avond. Het waren van links naar rechts: Tonnie Dengerink (50 jaar lid), Betsie Tabor (40 jaar lid), Jannie Garagoski (25 jaar lid), Trinie Peters (55 jaar lid) en Annie Westerink (50 jaar lid). Niet aanwezig wel jubilerend (40 jaar) was Marie Verbeek. Zij werd thuis gehuldigd door het nieuwe bestuurslid Ra de Ruiter.
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.