Home / Dieren / Etos opent gloednieuwe winkel in Dieren

Etos opent gloednieuwe winkel in Dieren

DIEREN – Inwoners van Dieren kunnen voortaan in hun eigen woonplaats terecht bij Etos. De nieuwe winkel bevindt zich aan het Callunaplein 55 en opende vorige week. Er gaan zes medewerkers aan de slag. De eerste 500 klanten ontvingen gratis een gezondheids- of verzorgingsproduct van het Etos eigen merk.

De nieuwe Etos heeft een frisse, moderne uitstraling en is ruim en overzichtelijk opgezet. Klanten kunnen er terecht voor alles op het gebied van gezondheid, beauty, dagelijkse verzorging, babyverzorging en voor bijzondere cadeauartikelen. Voor elke portemonnee is er een uitgebreide keuze. De winkel is ingedeeld volgens de allernieuwste Etos look & feel. Daarbij valt vooral de beauty- en geurenafdeling op. Daar hebben klanten keuze uit een groot aantal merken en er hangen overal handige tips over nieuwe stijlen. “Uiteraard geven we vrijblijvend advies over make-up. We nemen graag de tijd voor onze klanten!”, aldus bedrijfsleidster Aranka Peelen (foto).

Etos maakt persoonlijke verzorging bereikbaar voor iedereen in Nederland. Ze geloven dat met een goede verzorging de wereld aan je voeten ligt. Elke dag staan 5.000 medewerkers klaar om klanten te verwelkomen en hen een deskundig en betrouwbaar advies te geven. Het assortiment bestaat uit gezondheids-, lichaamsverzorging-, baby- en beautyproducten, aangeboden in A-merk en een goed en voordelig eigen merk.
 

Lees ook

Muzikaal cabaret bij RhederArt Dieren

DIEREN – Met alweer hun derde show, getiteld Vibrato!, doen Maartje en Kine vrijdag 18 …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.