Home / Laag-Soeren / Dialoog Duo maakt indruk

Dialoog Duo maakt indruk

LAAG-SOEREN – Onlangs trad het Dialoog Duo op in t Sprengenhus in Laag-Soeren. Tania Bosman-Trubitsyna (piano) en Suzan Lutke (saxofoons) hebben het publiek verrast en geboeid door werken van alle tijden en alle windstreken. Van Bach tot Milhaud, van Argentinië tot Oekraïne. De bezoekers hebben de prachtige kanten van de saxofoon leren kennen, ook de gepassioneerde pianobegeleiding maakte grote indruk. Naast de toegift werd op verzoek het prachtige Oekraïense stuk Melodie van M.Skoryk nogmaals gespeeld , er volgde een staande ovatie. Organisatoren Monique Guijt-Leenders en Ton Eikelboom spreken van een succesvolle afsluiting van een reeks van drie concerten.
 

Lees ook

Mooie opbrengst voor Semmy

LAAG-SOEREN – Loopgroep Jutberg uit Laag-Soeren hield op zaterdag 5 mei de jaarlijkse duathlon. De …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.