donderdag 28 oktober 2021 | WEEK 43 |
HomeLaag-KeppelSsint voelt zich thuis op landgoed Keppel

Ssint voelt zich thuis op landgoed Keppel

LAAG-KEPPEL – Het is inmiddels een traditie geworden dat de Sint een week nadat hij is aangemeerd bij de aanlegsteiger van Laag-Keppel, een bezoekje komt brengen aan de baby s en peuters van kinderdagverblijf ‘t Holthuisje op landgoed Keppel. De Sint voelt zich helemaal thuis op deze plek. De Spaanse vlaggen wapperen aan de gevels van de bewoners van de Dorpsstraat en met het kasteel op de achtergrond lijkt het ook net als thuis in Spanje vertelde hij onlangs.
Deze keer mocht zijn trouwe viervoeter in de stal blijven om uit te rusten. De hoofdpiet regelde een Gator als vervoersmiddel. Stoer kwamen de Sint en twee pieten de laan in rijden.
zij werden verwelkomt door alle kinderen en ouders en toegesproken door Mirrelle Aalberts, leidster van Nijntje. Nadat iedereen lekker warm binnen zat en Sinterklaasje kom maar binnen met je knecht gezongen werd, kreeg ieder kind een persoonlijke berichtje te horen van de Sint en een cadeau. Werd er nog met de pieten gedanst en zwaaide iedereen de Goedheiligman weer uit.
 

spot_img
Verder lezen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer deze week

0212005_Sponsor_ACE.jpg

Nieuwe tassen voor Dames 2 Ace’19

ANGERLO - De dames van volleybalvereniging Ace'19 uit Angerlo/Doesburg speelde vrijdag 1 oktober een thuiswedstrijd in de gymzaal bij de Trompetter in Angerlo. Voor aanvang van de wedstrijd ontvingen de speelsters een nieuwe tas uit handen van sponsor Trentelman Schilderwerk in Bathmen. Voor Betty Sinay was er een mooie bos

Curling, kerstmarkt en droneshow tijdens eerste Eerbeekse Winter Weekend

EERBEEK - Twee keer moest de Eerbeekse kermis worden afgezegd. Geen feest, geen vogelschieten, geen vrijmarkt op Koningsdag. Het werd de leden van de Oranjevereniging te rustig en daarom bedachten zij een nieuw evenement: het Eerbeekse Winter Weekend, dat gaat plaatsvinden van vrijdag 10 tot en met 12 december.

Griezelen in Eerbeeks Screampark

EERBEEK - Ze kwamen doodenge situaties tegen, zondag in het Weberbosje in Eerbeek, maar deze kinderen lieten zich niet zo snel bang maken. Tijdens de wandeling door het Screampark kwamen zij langs tientallen spannende, mooie en griezelige scènes. De organisatie van Halloween Eerbeek kon dit jaar geen Ride organiseren, maar

0211714_Beursvloer.jpg

Beursvloer helpt verenigingen en stichtingen

DOESBURG - Maandag 1 november is er weer een beursvloer van de Doesburg Rhedense Uitdaging. Verenigingen of stichtingen die hier graag aan mee willen doen, maar hun vraag nog niet goed concreet krijgen, zijn welkom om op donderdag 14 oktober aan te sluiten bij de inspiratiesessie in Jongerencentrum 0313 in

Halloween Eerbeek in andere vorm, maar net zo spannend

EERBEEK - Geen Ride dit jaar, maar een andere invulling van Halloween Eerbeek. Drie weekenden lang kunnen bezoekers genieten van het
Skillspark, Screampark en de Scary Skelter Rally. Alles wordt weer uit de kast gehaald om het dorp in Halloween-sfeer te brengen. De decors en verlichting komen weer uit