Home / Eerbeek / Sinterklaas laat persoonlijke boodschap achter bij Plus Van Tetering

Sinterklaas laat persoonlijke boodschap achter bij Plus Van Tetering

EERBEEK – Sinterklaas is weer in Nederland en hij galoppeerde direct langs Plus Van Tetering in Eerbeek. Kinderen kunnen vanaf heden hun zelf geknutselde schoentje zetten en ouders kunnen een persoonlijke videoboodschap laten inspreken door de Sint.

Dus ook dit jaar kunnen kinderen hun eigen schoentje knutselen en inleveren bij Plus Van Tetering. Vervolgens wordt deze op de stoomboot-display in de supermarkt geplaatst. In elk schoentje dat tussen zondag 13 november en maandag 5 december wordt ingeleverd, stoppen Sint en de pieten een cadeautje. Op woensdag 30 november mogen de kinderen hun gevulde schoentje weer komen ophalen. Spannend!
Klanten van Plus Van Tetering krijgen van zondag 13 november tot en met zaterdag 19 november bij besteding van iedere 20 euro een speciale voucher voor een gratis Sintbericht. Deze voucher kan verzilverd worden via plus.nl/sint. Daarbij kan de klant kiezen uit zes verschillende videoboodschappen; voor ieder kind een persoonlijk bericht van Sint. In de boodschap zitten variabele velden zodat deze gepersonaliseerd kan worden met bijvoorbeeld naam, leeftijd en verlanglijstje. Als alle velden zijn ingevuld, ontvangt de klant per mail een link met de videoboodschap. Dat zal nog eens een verrassing zijn; Sint die een persoonlijk berichtje achter heeft gelaten.
 

Lees ook

Meisjes B1 Spiker kampioen

EERBEEK – De meiden B1 van volleybalvereniging Spiker uit Eerbeek hebben het kampioenschap binnengesleept. "Begin …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.