Home / Rheden / Goede resultaten nieuw leefstijl programma

Goede resultaten nieuw leefstijl programma

RHEDEN – “Wat een heerlijk gevoel, moeiteloos twee trappen op rennen zonder buiten adem te raken.”, vertelt Baukje. Dankzij een nieuwe leefstijl heeft zij enorme gezondheidswinst behaald. En die gezondheidswinst hebben meer mensen gehaald. Tot nu toe zijn bijna 100 deelnemers gestart aan de Rheden Leefstijl en Afslank Challenge bij De Cirkel.

Het leefstijl programma wordt in de gemeente Rheden exclusief aangeboden door Sport- en Healthclub de Cirkel. De club heeft voor een periode van twee jaar subsidie gekregen, om inactieve 40-plussers met overgewicht aan het bewegen te krijgen. Op 9 januari 2017 start er weer een nieuwe groep, geïnteresseerden kunnen zich nog aanmelden.
Baukje vertelt verder over het programma: “Door samen te trainen met een club mensen, die allemaal hetzelfde doel voor ogen hebben, blijf je gemotiveerd en het is ontzettend gezellig!” En dat is ook precies waar het om draait. Je leert ook hoe je na het programma, je nieuwe leefstijl kan volhouden. En met een blijvende nieuwe leefstijl, heb je levenslang resultaat.

Veel van de deelnemers hadden een afkeer tegen het idee van een sportschool. Maar de mening die Jerry, Sandra, Baukje en veel andere deelnemers hadden, is inmiddels erg veranderd. Het gesubsidieerde leefstijl programma is laagdrempelig. Dit komt onder andere doordat deelnemers samen in een groep van maximaal zes deelnemers aan het sporten zijn.
De Cirkel geeft ook nog eens resultaat garantie. Dat betekent, als je geen resultaat hebt, krijg je je geld terug. Meedoen? Ga naar www.decirkel.nl en meld je aan.

Foto:
Jerry, Sandra en Baukje. Drie deelnemers die samen al meer dan 45 kg zijn afgevallen.

 

Lees ook

Sportcombinatie Rheden wil Open Club worden

RHEDEN – Voetbalvereniging SC Rheden wil een Open Club worden. Dat betekent dat de accommodaties …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.