Home / Eerbeek / Rabobank Apeldoorn stemt dienstverlening af op wat klanten willen

Rabobank Apeldoorn stemt dienstverlening af op wat klanten willen

APELDOORN / EERBEEK – Rabobank Apeldoorn stemt dienstverlening af op wat klanten willen. "Dat is de kern van onze nieuwe strategie. We willen er toe doen op relevante momenten in het leven van onze klanten. Zodat ze kunnen bankieren op een manier die bij ze past. Daarom werken we met slimme technologie om zelf bankzaken goed te regelen."

"We bieden betrokken adviseurs die klanten vooruithelpen. En we blijven de maatschappelijk betrokken bank waar je op kunt rekenen", aldus Dick van Rhee, directeur Particulieren en Private Banking van Rabobank Apeldoorn en omgeving.
"De manier waarop onze klanten bankieren verandert. Steeds minder klanten bezoeken onze vestigingen en het aantal transacties bij geldautomaten neemt drastisch af. De meeste klanten vinden het prettig om thuis online te bankieren. Velen gebruiken alleen de app, zodat ze de bank altijd ‘in hun broekzak’ hebben. Maar er zijn altijd klanten die persoonlijk contact willen hebben. Dichtbij is dus voor iedereen anders", vervolgt Dick zijn verhaal.

Concreet betekent het dat de vestiging van de Rabobank in Eerbeek per 1 november gaat sluiten. De geldautomaat bij het kantoor blijft. “Maar we gaan zeker niet weg. In de vernieuwde dienstverlening staan er drie marktteams klaar, die zorgen voor zichtbaarheid en betrokkenheid in hun regio." Op www.rabobank.nl/apeldoorn stellen ze zich voor. In het marktteam voor Eerbeek werkt de bank met lokale adviseurs. Klanten kunnen bij hen terecht voor advies over dagelijkse bankzaken, ook verzorgen ze de Rabo Thuis Service. Deze is voor klanten die niet online kunnen bankieren en niet in staat zijn om naar een vestiging te komen. “Een adviseur van de bank komt bij de klant thuis om hem of haar te helpen met hun dagelijkse bankzaken. Vanaf 1 november is de lokale adviseur op maandag en woensdag van 13.00 – 16.00 uur in de bibliotheek aan de Coldenhovenseweg 13 in Eerbeek aanwezig om klanten te helpen’, besluit Van Rhee.
 

Lees ook

Meisjes B1 Spiker kampioen

EERBEEK – De meiden B1 van volleybalvereniging Spiker uit Eerbeek hebben het kampioenschap binnengesleept. "Begin …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.