Home / Doesburg / Two Days of Denim bij Mensperience Store in Doesburg

Two Days of Denim bij Mensperience Store in Doesburg

DOESBURG – De Mensperience Store van Only for Men in Doesburg, maakt zich klaar voor de tweede editie van Two Days of Denim op 29 en 30 oktober. Alles staat geheel in het teken van dit indigo blauwe stijlicoon, zo kun je je jeans laten repareren door de Denham Repair Service en komt Indigo People het proces van indigo verven laten zien.

Op zaterdag 29 en zondag 30 oktober staat de Mensperience Store weer compleet in het teken van denim. Naast de grote jeansmerken die hun collectie komen promoten met diverse acties is er ook ruimte voor lokale ondernemers. Zo doen de winkels DoorMode, Labels by Door en Kadoes weer mee aan de modeshow met hun damescollecties. Hillenaar optiek is tijdens dit evenement ook aanwezig met onder andere mooie merkzonnebrillen. Indigo People komt het proces van indigo verven laten zien, er is een wijnproeverij met blauwe wijn van Mangone wines en Passione Culinaria verzorgt Italiaanse hapjes en belegde broodjes vanuit het Mensperience Café.
Koop je tijdens het weekend een item van Scotch & Soda, dan maak je kans op een kleding set ter waarde van €250,- van dit Amsterdamse merk. Diesel verloot een jeans naar keuze en ook Calvin Klein heeft een actie waarbij je, ook als dame, kans maakt op een Sculpted Jean uit de nieuwste collectie. Denham is aanwezig met zijn Repair Service, waarmee kleine reparaties aan je jeans verholpen kunnen worden. Daarnaast kun je je nette schoenen laten customizen door Giorgio en is ook Pig & Hen weer aanwezig voor armbanden op maat.

De Mensperience Store aan de Barend Ubbinkweg 9 is op zaterdag 29 oktober van 10.00 uur tot 17.00 uur open en op zondag 30 oktober van 12.00 uur tot 17.00 uur.
 

Lees ook

Ode aan Grensverleggers

DOESBURG- In het kader van het erfgoedfestival Over de grenzen van Gelderland werd op vrijdag …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.