Home / Eerbeek / Plus Van Tetering geeft boodschappen weg

Plus Van Tetering geeft boodschappen weg

EERBEEK – Elk jaar kijken klanten er weer naar uit; de boodschappenpakket spaarcampagne. Zondag 30 oktober start Plus Van Tetering opnieuw met de spaarcampagne voor een gratis boodschappenpakket. De komende maanden sparen klanten voor een pakket met een winkelwaarde van maar liefst 50 euro.

Plus Van Tetering biedt haar klanten weer de mogelijkheid om te sparen voor gratis boodschappen. Met de dure feestmaand in het vooruitzicht is het pakket een mooi cadeau in de vorm van 23 gratis producten. Van Plus IJsthee tot Chio Kettle borrelnoten en van Robijn Klein & Krachtig tot Colgate tandpasta.
De actie start zondag 30 oktober en loopt tot en met zaterdag 4 februari 2017. Klanten van Plus Van Tetering ontvangen bij elke 10 euro aan boodschappen en speciale actieproducten een gratis spaarzegel. Met 75 zegels is de spaarkaart vol en kan vervolgens direct aan de kassa verzilverd worden voor een gratis boodschappenpakket. In het pakket zitten 23 producten van verschillende A-merken en het Plus Huismerk, met een totale waarde van 50 euro.
 

Lees ook

Meisjes B1 Spiker kampioen

EERBEEK – De meiden B1 van volleybalvereniging Spiker uit Eerbeek hebben het kampioenschap binnengesleept. "Begin …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.