Home / Doesburg / Nieuwe damesmodezaak Stijl iconen in Doesburg

Nieuwe damesmodezaak Stijl iconen in Doesburg

DOESBURG – De muren van het winkelpand aan de Kerkstraat 37 in Doesburg hangen tegenwoordig vol met stijl iconen van vroeger en nu. Sinds 1 oktober is de nieuwe winkel Stijl iconen van Monica Rijkaart in dit pand gevestigd met damesmode van maat 36 tot en met maat 56.

“Ik wil graag dat iedere vrouw hier de winkel verlaat met de gedachten: ‘ja leuk! Ik mag er zijn, ik voel me happy in deze kleding’. Als een echte stijlicoon dus”, vertelt eigenaresse Monica Rijkaart.
Stijl iconen is een nieuw concept en richt zich op alle vrouwen vanaf 25 jaar, ook de vrouwen met een grote maat (tot maat 56). Rijkaart: “Ik verkoop voor ieder wat wils met veel kleur en bont. Dit vestje bijvoorbeeld”, zegt ze terwijl ze een zwart-wit vestje uit het rek pakt. “Dit kan een vrouw van rond de veertig aan, leuk op een spijkerbroek, maar een oudere dame van 70 zal het ook prachtig staan op een keurige zwarte rok”. De collectie varieert van een leuk jasje tot een chique tuniek voor de feestdagen.
Voor mensen in een rolstoel of met een rollator is er een extra grote paskamer in de winkel. Ook kan dit pashokje met een kamerscherm worden afgeschermd. “Mensen met een beperking, geestelijk of lichamelijk, die het niet prettig vinden om tijdens de reguliere openingstijden te winkelen, kunnen een afspraak met mij maken om buiten de openingstijden te komen winkelen”, vertelt Rijkaart.
Loop gerust eens binnen en maak kennis met de merken EsQualo, Lien en Giel, Blutgeschwister, La Voila, Azay, Sophia Perla, Zely, Froy en Dind (maatschappelijk verantwoord vanwege gerecyclede petflessen en kleding van bio-katoen), Ophilla, Pont Neuf en Choice. In februari hangt er ook kleding van Tante Betsy en Angels in de rekken. Stijl iconen biedt daarnaast een ruim assortiment accessoires zoals tassen, sieraden, sjaals, riemen en panty’s (tot en met maat 60). – Foto Lotte Bienias.
 

Lees ook

Ode aan Grensverleggers

DOESBURG- In het kader van het erfgoedfestival Over de grenzen van Gelderland werd op vrijdag …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.